OFF! hyttyskarkotteet lanseerattiin samana vuonna kuin tasavallan presidentti Urho Kekkonen piti ensimmäisen televisioidun  uudenvuoden puheen, passien tarkastus Pohjoismaiden välisillä rajoilla lopetettiin ja ensimmäiset pysäköintimittarit asennettiin Isossa-Britanniassa.

Silloiselta kirjoitusasultaan Off! sisälsi uutta amerikkalaista keksintöä eli tehoaine Diethyl Toluamidea. Tuote oli uusi ja mullistava.

Miksi sinä etelän mies huijot?

1980-luvulla hyönteiskarkotteet olivat jo vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla. Markkinajohtajana toimi jo tuolloin OFF!.

TV-mainosklassikoksi noussut ensimmäinen OFF!-filmi sai ensiesityksensä toukokuussa 1989. Lapin viisaan miehen, Ilmari Mattilan, tokaisema mainoslause ”Miksi sinä etelän mies huijot, mikset käytä Ohvia?” tuli kaikille tutuksi. Ilmari nousi koko kansan suosikiksi ja OFF!-mainos valittiin vuoden 1989 parhaaksi mainosfilmiksi. Ohvi-nimestä tuli niin vahva OFF! -nimen rinnalla, että myös ”Ohvi” piti rekisteröidä.

OFF! tänään

OFF!-tuotteet ovat entistä kehittyneempiä. Mukana on hajuttomia vaihtoehtoja, jotka sopivat myös niille, joita perinteisten hyttyskarkotteiden tuoksu häiritsee. OFF!-tuotteet on jaoteltu kolmeen kategoriaan käyttötarkoituksen mukaan.

Tuotteiden kehittyessä myös OFF!-mainonta on päivittynyt. Ilmarin sanat pitävät silti edelleen paikkansa. Lapin miehen viisaus on vain siirtynyt seuraaville sukupolville. Huitominen on turhaa – sen tietää myös Lapin poika Konsta, johon voit tutustua uusissa OFF!-mainoksissa.

Elä sinä etelän mies huijo!

Katso, miten karkotetta käytetään oikein.